Bild16
Bild15
Bild12
Bild14
Bild10
Bild11
Bild13
Bild8
Bild9
Bild6
Bild7
Bild5
Bild1
Bild2
Bild3

Om oss

Vi kan både gamla och nya hantverksmetoder

Vi arbetar i alla slag av tunnplåt – lackerad plåt, förzinkad plåt, koppar, mässing, rostfritt, aluminium och jobbar med alla förekommande plåtslageriarbeten. Vi behärskar de gamla hantverksteknikerna lika väl som de senaste plåtbearbetningsmaskinerna.


Hög kvalitet har varit vårt signum ända sedan Axel Schönborg startade företaget 1922.


Som ett resultat av vår kunskap, erfarenhet och yrkesstolthet får vi gång på gång förnyat förtroende av våra beställare. Allt fler uppdragsgivare uppskattar och förstår vikten av ett noggrant genomfört plåtarbete. De vet att hög kvalitet på det arbete som ska hålla en byggnad tät under många år lönar sig. Detta är företagets långvariga kundrelationer ett tydligt bevis på!


Idag drivs familjeföretaget Schönborg Plåt av den fjärde generationen genom Kerstin och Kristian Schönborg. Företaget ingår tillsammans med Schönborg Vind och Schönborg Kraft i Schönborg Hus-koncernen.


Sedan 2007 är Mikael Larsson ansvarig för vår verksamhet. Mikael har en lång och gedigen erfarenhet av praktiskt plåtarbete och ser alltid till att våra kunder erbjuds den lösning som ger den bästa totalekonomin. Självklart ihop med ett såväl högkvalitativt arbete som material!


Med Skaraborg som dominerande verksamhetsområde åtar vi oss såväl små som stora uppdrag. Allt från fönsterbleck på privata villor till tak och fasader på stora industribyggnader. Vi tar oss an både nyproduktion och renovering. I huvudsak jobbar vi som underentreprenör åt byggherrar och byggföretag. Idag är Asplunds Bygg, Skanska, NCC, Rapp Fastigheter, Skeppsviken, PEAB, Rapp Fastigheter och HSB några av våra större uppdragsgivare. 

Ägare

Familjen Schönborg:

Ingegerd Schönborg, Kajsa Schönborg, Anders Schönborg & Kerstin Schönborg.

Följ oss på sociala medier

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera